Zvuková izolácia

Naším základným cieľom je Vám ponúknuť tú najlepšiu zvukovú izoláciu, aká je dostupná na našom trhu. V roku 2013 sme výrazne rozšírili našu ponuku materiálov.

Čo to vlastne je zvuková izolácia?

Materiál, ktorého najdôležitejšia vlastnosť je hustota.

Bežná nevyhovujúca konštrukcia nieje dostatočne hustá, aby pohltila alebo eliminovala všetky zvukové vibrácie. Ak pridáme zvukovú izoláciu na pôvodnú konštrukciu, zvýšime jej celkovú hustotu a zabránime prenosu zvukových vĺn. Samozrejme sa nedá úplne zabrániť prenosu hluku, vieme ho iba eliminovať.

Ak ste pozorne čítali tieto riadky, skúste si zodpovedať otázku, či bežná minerálna vlna, ktorú veľa firiem využíva na odhlučňovanie, je vhodná zvuková izolácia na pohlcovanie hluku. Samozrejme že nie a jej malá hustota vás núti aplikovať enormne hrubú vrstvu do konštrukcie, ak chcete dostať dostatočný výkon. To vás zase oberie o metre štvorcové a znížite si celkovú výmeru bytu, domu alebo podniku.

Aké konštrukcie vieme odhlučniť?

• Zvuková izolácia steny
• Zvuková izolácia stropu
• Zvuková izolácia podlahyAká vlastnosti má naša najlepšia zvuková izolácia?

Účinná zvuková izolácia

Naša zvuková izolácia dokáže znížiť hluk až o 55%. Dvojitá vrstva izolácie až 85% vonkajšieho hluku.
Ekologická izolácia
Pracujeme s ekologickými materiálmi najvyššieho štandardu, ktoré neškodia Vám ani Vášmu okoliu.
Minimálne rozmery
Naše izolačné riešenia zaberajú veľmi malý priestor a minimalizujú zásahy vo Vašom byte.
Naša základná zvuková izolácia

Najlepšia zvuková izolácia v našej ponuke je doska Wolf Phonestar od nemeckej spoločnosti Wolf Bavaria. Hustota tejto izolácie je až 1350 kg/m3, čím výrazne prekonáva iné bežne využívané materiály.